Welcome

Your Fitness journey start with us

Whatever your goals are, our dedicated team of Personal Trainers will help you to find the courage, clarity and commitment to smash through them.

EMS VR-Fitness

Een virtual reality workout (ook wel VR-fitness genoemd) combineert games met beweging en soms ook met muziek. Je hebt niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent! Maar uniek in Nederland is EMS met virtual reality combineren. Een EMS training met een VR-bril op geeft een heel nieuwe dimensie aan jouw training.

Story Image

Primeur EMS VR-Training

Bij Modern Lifestyle kan het nu! Modern Lifestyl heeft de primeur om als eerste EMS studio in Nederland VR-fitness aan te bieden. Door op deze manier te trainen werk je jezelf helemaal in het zweet in een fictieve omgeving. Met als doel een zo effectief mogelijke training te behalen, waardoor je jezelf fysiek blijft ontwikkelen.

Ervaar de nieuwste vorm van VR-fitness tijdens jouw EMS training. Wij hebben verschillende programma’s en training voor jou in de aanbieding. Kies de training die bij jou past en dompel je onder in een geheel nieuwe manier van trainen.

Hoe werkt een EMS VR-Training

Hoe gaat het in zijn werk? Wij maken ruimte voor je, voordat je de VR-bril opzet. Tijdens de VR fitness training passen wij de sterkte van jouw elektroden aan, terwijl jij je uitleeft in een virtuele wereld. Door de VR-bril op te zetten kom je in een virtuele wereld terecht. In deze virtuele wereld wacht een andere dimensie op je.

EMS training in combinatie met virtual reality is levendiger dan een reguliere EMS training. Geen herhalingen en series met gewichten, maar sporten in een stimulerende virtuele wereld. Lijkt je dit een leuke uitdaging? Dan is dit de perfectie manier van trainen voor jou.Wil je ook een EM training combineren met virtual reality? Meld je dan nu aan voor een proefles.