Welcome

Your Fitness journey start with us

Whatever your goals are, our dedicated team of Personal Trainers will help you to find the courage, clarity and commitment to smash through them.

Proefles EMS

Met onze EMS training train je in één sessie net zo effectief als wanneer je jezelf 120 minuten afbeult in een sportschool. Twee trainingen per week zijn al voldoende om op conditie te blijven. Voor veel mensen is sporten in een sportschool tijdrovend of niet prettig, waardoor veel mensen al snel afhaken. Een total body workout door middel van EMS personal training is een zeer effectieve manier om snel in shape te komen of te blijven. Wil je weten wat een EMS training met jou doet? Vraag direct een gratis proefles EMS aan.Trainen bij Modern Lifestyle Den Bosch is voor iedereen. Van jong tot oud en van revaliderend, beginnend sporter tot doorgewinterde sporters. Ieder niveau is mogelijk en voor de echte diehards maken we de total body workout extra pittig. Deze effectieve 20 minuten EMS workout is namelijk uitkomst voor een goed getraind en fit lichaam.

Story Image

EMS proefles aanvragen

Wil jij ook een proefles EMS proberen? Ervaar zelf een persoonlijke EMS proeftraining met onze personal trainer.
• Plan hier boven zelf een proefles in.
• Op de afgesproken tijd ontvangen we je hartelijk en krijg je een persoonlijke begeleiding en kennismaking met EMS.
• Al meer dan 1000 mensen uit Den Bosch en omgeving gingen je voor
• Doe mee met deze unieke total body workout en word fitter, strakker, sterker en gezonder
• Meld je nu aan voor EMS en kom snel in shape

Niet in combinatie met Social Deal actie.

Hoe werkt een EMS VR-Training

Hoe gaat het in zijn werk? Wij maken ruimte voor je, voordat je de VR-bril opzet. Tijdens de VR fitness training passen wij de sterkte van jouw elektroden aan, terwijl jij je uitleeft in een virtuele wereld. Door de VR-bril op te zetten kom je in een virtuele wereld terecht. In deze virtuele wereld wacht een andere dimensie op je.

EMS training in combinatie met virtual reality is levendiger dan een reguliere EMS training. Geen herhalingen en series met gewichten, maar sporten in een stimulerende virtuele wereld. Lijkt je dit een leuke uitdaging? Dan is dit de perfectie manier van trainen voor jou.Wil je ook een EM training combineren met virtual reality? Meld je dan nu aan voor een proefles.